Hakuna matata, azaz ilyen a mesebeli Afrika a Balaton partján

Mit mutassunk azoknak, akik másra vágynak mint a habos-babos esküvők, azok megszokott kellékeivel, színvilágukkal és helyszíneikkel. Először is leraktuk az alapokat: helyszínünk nem lehet máshol mint a Balatonon, legyen természetközeli, egyedi, az összhatás pedig egyszerre újszerű, de szerethető és persze nincs kompromisszum a minőség terén. Így találtunk rá a mi mesebeli Afrikánkra, itt a Balaton partján.


A shootinghoz sikerült egytől-egyig helybéli vagy a Balatonhoz kötődő szolgáltatókat találni a csapat pedig nem is lehetett volna profibb. Menyasszonyi ruha tekintetében Bálint Sára stílusát éreztük a témánkhoz legközelebb. A fotók Fellner Felícia, a videó Egyed Zsófi -  Love on The Weekend, a werk pedig Halász Gábor munkáit dícsérik. A sminket Kiss - Szécsényi Anikó, míg a frizurát Süle Gábor készítették a keszthelyi Wedding Pure Studióból


A dekorról Ulicsák Rita gondoskodott, melyet tökéletesen egészített ki Bordács Kriszti, Táblaságom fa és plexi tábláival, valamint Dénes Dalma, Macramewonders makramé kellékeivel. A meseszép és finom torták Streit Kriszti, Desszeretlek kezei közül kerültek ki és Szaffner Dóri volt az, aki az egészet összefogta és megszervezte. A fotózás persze nem lett volna teljes gyönyörű modellünk Ollári Barbara nélkül, akinél szebb főszereplőt nehezen találhattunk volna.


A végeredmény - reméljük szerintetek is - egy csodás és meleg színekkel átitatott, meghitt mégis "out of the box" hangulatú anyag lett. A styled shoot a Hakuna matata címet kapta, azaz szép az élet, minden rendben van. Ez a mondás nem csak Timon és Pumba életfilozofiája, de a mi ígéretünk is Nektek - pont így fogtok érezni, ha mi segíthetünk a Nagy napotokat még csodásabbá tenni!


Film by Love On The Weekend Film: 

A csapat:

Fotó: Fellner Felícia  - Fellner Felícia Fotográfus

Videó: Egyed Zsófi - Love on the weekend film 

Modell: Ollári Barbara

Ruha: Bálint Sára - Balint Sara Bridalwear

Smink : Kiss-Szécsényi Anikó és frizura Süle Gábor -  Wedding Pure Studio Keszthely

Torta: Streit Kriszti - Desszeretlek

Dekor: Ulicsák Rita - Ulicsak Rita Dekor 

Tábla: Bordacs Krisztina  - Táblaságom

Makramé: Dénes Dalma - Macramewonders

Szervezés: Szaffner Dóri - Szaffner Dóra wedding - event - gastro

Helyszín: Afrika Múzeum, Balatonederics

Werk: Halász Gábor


Using Format